keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Suzhoun Suomi-koulun kirjasto

Olemme perustamassa kirjastoa suomalaisille kirjoille tänne Suzhouhun. Kirjasto avataan syksyn 2013 aikana Suomi-koulun jäsenille ja heidän perheilleen ja otamme tällä hetkellä vastaan kirja ja lehti lahjoituksia, jotta saamme kartutettua valikoimaa.

Kirjasto ottaa vastaan hyväkuntoiset suomenkieliset lasten ja aikuisten kirjat sekä joitain lehtiä (kysele tarkemmin kirjastonhoitajalta).

----

Suomi-koulu aloittaa syyslukukautensa elo-syyskuun vaihteessa koulujen kalentereista riippuen. Tiedotamme alkamisajankohdasta tarkemmin lähempänä. Sitovia ilmoittautumisia tulevalle lukukaudelle otetaan vastaan elokuun alussa.

Otamme mielellämme vastaan hyväntekijöitä - iloisia ja pirteitä ihmisiä, jotka auttavat toiminnassamme! Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukavaan joukkoon tekemään Suomi-koulusta totta ja auttamaan lapsia ja perheitä tutustumaan toisiinsa ja ylläpitämään suomen kieltä ja suomalaisuutta. Ideoimme kesän aikana tulevan syksyn ja kevään toimintaa. Opettajia ja johtokunnan jäseniä kaivataan lisää jakamaan tekemisen iloa ja yhteishenkeä. Miehet ovat myös erittäin tervetulleita mukaan!


sähköposti: suomikoulu.suzhou(ät)gmail.com


---
Huomaattehan uuden palstan sivun oikeassa reunassa, jonne kerätään Suomi-koulusta tehtyjä juttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti